Το νησί της Κέρκυρας είναι ένας προορισμός ιδανικός τόσο για νέους ανθρώπους όσο και για οικογένειες με παιδιά αφού προσφέρει εκπληκτικές αμμώδεις παραλίες, καταπράσινα τοπία, παραδοσιακά χωριά,  αξιοθέατα παγκόσμιας φήμης καθώς και πολλές εναλλακτικές επιλογές διασκέδασης και ψυχαγωγίας.
Το ήπιο κλίμα της Κέρκυρας σας δίνει την δυνατότητα να την επισκεφτείτε από την περίοδο του Πάσχα μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Η Κέρκυρα είναι ένα καταπράσινο νησί γεμάτο φυσικές ομορφιές τις οποίες θα ανακαλύπτετε ημέρα με την ημέρα.
Τα διαμερίσματα μας βρίσκονται κοντά στην Παλιοκαστρίτσα, στην παραλία της Γλυφάδας, στο παραδοσιακό χωριό του Πέλεκα και το παρατηρητήριο του Kaiser.
Κατά την διάρκεια της διαμονή σας, μπορείτε να επισκεφτείτε το Σιδάρι με το ρομαντικό “Kανάλι της αγάπης” καθώς και όλο το βόρειο τμήμα του νησιού (Αρίλλας, Άγιος Γεώργιος, Κασσιόπη κ.α.) ή το νότιο τμήμα του νησιού με τα παραδοσιακά χωριά και τις αμμώδεις παραλίες.
Παράλληλα με το φυσικό περιβάλλον, σας προτείνουμε  ανεπιφύλακτα την καθημερινή σας βόλτα στην  παλιά πόλη της Κέρκυρας με το γοητευτικό Λιστόν και την τεράστια Σπιανάδα.
Η παραδοσιακή πόλη της Κέρκυρας μαζί με τα δύο της φρούρια, από το 2007 συγκαταλέγεται στα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco.
Περπατώντας στα στενά καντούνια της πόλης, θα συναντήσετε πολλά παραδοσιακά μαγαζιά όπου θα μπορέσετε να κάνετε της αγορές σας και να απολαύσετε το καφέ σας σε ένα μοναδικό περιβάλλον.